Skogsturer

Våra skogsturer äger rum de allra flesta LÖRDAGAR kl.13:00. Vi följer ridskolans terminskalender

Ridningen är mellan 13:15- ca 13:45. Om inte hästarna går lektionen kl.14:00, så finns möjlighet att stanna och borsta av sin häst efter ritten.

Som förälder är man med och leder hästen. Dvs det är inte möjligt för en förälder att ha två barn, utan det krävs en vuxen för varje barn. Turen är i första hand i skritt (hästarna går).

Ålder? Vi har ingen nedre åldersgräns, utan man ska kunna sitta upp och klara av att vara med i 30 minuter. Som övre gräns har vi 50 kg och 150 cm längd. Är ni större än det, hör av er. Ibland har vi möjlighet att sätta in en större häst.

Bokning? Man bokar genom att smsa 0707280819. Du får då en bekräftelse om tid finns eller ej. Försök att höra av er senast fredagar 18,00. Därefter är det osäkert om ni hinner få svar.

Betalning? Efter bokning skett och man fått en platsbekräftelse, swishar man 150 kr till 0707280819. Skriv barnets namn samt ert namn om det inte är det samma som vid bokningsförfrågan. Betalning sker senast 4 timmar efter bekräftad bokning. Därefter försvinner bokningen

Välkomna till en härlig häst och skogsupplevelse!

Det här inlägget postades i Skogsturer. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *