Miniläger

Ridläger för de som är nybörjare eller så pass unga att de inte vill vara utan en förälder på ridlägret. Vi erbjuder under vecka 31 platser för detta.

Dessa dagar är måndag-onsdag. 29/7-31/7

Alt 1

  • 09:00-ca 13:30. Här börjar vi med en liten samling, hämtar hästar i hagen, lär oss visitera, borsta och givetvis rida. Både på ridbanan och ute i skogen. Vi äter medtagen lunch ihop och har även fruktstund med lekar och pyssel. Avslutar dagen med barbackaritt.

Alt 2

  • 13:45-ca 17:45. Här börjar vi med en liten samling, hämtar hästar i hagen, lär oss visitera, borsta och givetvis rida. Både på ridbanan och ute i skogen. Vi avslutar dagen med att vi rider ut i skogen och fikar medtaget mellanmål.

Kostnaden för detta är 1500 kr. Förälder är med under hela ridlägret. Lunch/mellanmål och frukt medtages av deltagaren. Ingen under eller övre åldersgräns på deltagarna. Tillkommer en medlemsavgift för ej tidigare medlemmar på 250 kr för försäkring.

Anmäl dig genom att skicka ett mail med namn, personnummer och ev. tidigare erfarenheter, samt vilket alternativ du är intresserad av. admin@hjalmsattra.se

Det här inlägget postades i Ridläger. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *