Kim Lii

Född 30 maj 2005. Ljusbrunblack. Fjordhäst. Ca 144 cm hög.

E: Kim Hero – Myglestaden N

U: Sölv Lii – Sölvgråen

Kim Lii kom till oss från sin uppfödare i Värmland hösten 2009. Hon var då inriden men inte utbildad. Hos oss har hon vidareutbildat sig och blivit inkörd. Kim Lii var redan vid köp ett diplomsto! Kim Lii har hittills hunnit få 2 avkommor. Det ena när hon vilade hos tidigare ägare och nyligen Julius hos oss, 2022.

Kim Lii har vunnit ett par DM i brukskörning och deltagit i SM 2018 (Vilket hon tyckte var alldeles för mycket att kolla på!). I övrigt har hon en väldigt fin takt och schwung, när det är en duktig ryttare på. Annars kan hon nog gå och ställa sig i mitten på ridbanan och vila 😉 Kim Lii är alltid trygg att rida och hittar sällan på något bus.

2019 blev Kim Lii halt och stod då ett år hos tidigare ägare och fick där då också ett föl. Men sedan 2020 har hon varit hos oss. Kim Lii är nu så pass fräsch (har kollats av veterinär) att hon rids i alla gångarter, men har inte fått gå på lektioner på ridbanan. Så får se vad som händer under 2024! Förhoppningsvis får hon ett föl efter Stolplyckans Topaz!

Det här inlägget postades i Kim Lii. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *