Rapport från hopptävlingen den 20 oktober 2023

Hösten har kommit på riktigt nu. Lite kallt ute, men vi slapp stormen som var under helgen. Tror även regnet höll sig borta från framridningen.

Vi i domartornet fick se många bra ritter. Lider dock lite med de som ramlar av och får leda ut sina hästar. Även när man ser att de skulle kunna rida vidare. Men regeln är där för att man ska hinna känna efter att man inte slagit i huvudet. Något annat jag tänker på, är att man kanske kan ta lite längre vägar under fas 1, dvs första rundan. Om man inte river och man kommer rida fas 2 (omhoppningen), så räknas fas 1 ändå inte. Om man då får en finare känsla för både häst och ryttare, så ger det så mycket!

Vissa ekipage gick det som vanligt lite bättre för och här kommer bilder på våra vinnare och placerade ekipage. Stort grattis till er alla!!

LF för A+B-ponny; 1:a plats Otilia Nyberg med Sixton. 2:a plats Tora Prézent med Bradstone Triss.

LF+ för C-ponny tog Stella Nordangård och Moflos Frasse första platsen.

LF+ för D-ponny och hästar; 1:a Minna Gunnarzon på Windmill Cocco

LF+ för kategori A+B. 1:a Estrid Prézent med Hjälmsättras Fanny. 2:a Sabina Plotka med Olivehults Grus. 3:a Moa Axelsson med Olivehults Sand. 4:a Filippa Bolle med Bäckdalens Carat.

LE för kategori D och häst vanns av Freya Hinxman med Dejsi.

LE för kategori C vanns av Stella Nordangård med Moflos Frasse.

LE för kategori A+B tog Sabina Plotka med Olivehults Grus första platsen och Vilma Rasmussen med Enter andra platsen.

Stort TACK till alla föräldrar som jobbade som funktionärer samt NI i styrelsen som kämpar på med grillen och caféet! <3

Det här inlägget postades i Resultat 2023. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *