Ungdomssektionens styrelse 2024

Alva Engström 17 år. Ordförande. Varit med i usek sedan 2020 med ett litet uppehåll 2022. När Alva var 9 år började hon rida på Hjälmsättra och trivs fortfarande lika bra med alla hästarna på Hjälmsättra. Går 2:a året på gymnasiet med inriktning naturbruk-häst. Medryttare på Kim Lii. Alva hittar ni i stallet måndagar, tisdagar, fredagar och lördagar.

Fanny Nordström 16 år. Ledamot. Varit med i usek sedan årskiftet 2022/2023. Fanny är medryttare på Sixton på måndagar. Men är även i stallet fredagar och lördagar (och ibland onsdagar, torsdagar och söndagar 😉

Elma Deschamps-Berger 13 år. Kassör. Varit med i usek sedan årskiftet 2022/2023. Medryttare på Draken och tömkör ibland även nya shettisen Bojje. Ni hittar Elma i stallet torsdagar, fredagar, lördagar och söndagar.

Lisa Palm 16 år. Vice ordförande. Medryttare på Frasse på måndagar. Rider lektion och jobbar i stallet på onsdagar.

Olivia Grimsrud 17 år. Ledamot. Är medryttare på Rio på fredagar. Nu under våren även på tisdagar. Olivia rider lektion på lördagar. (ej uppdaterad bild)

Rut Åkerlund 13 år. Rut hittar ni i stallet på fredagar med hennes medryttarhäst Frodo. Utöver det så rider Rut lektion på onsdagar och är med i hoppkursen på helgerna. (ingen bild).

Stella Nordangård 15 år. Valberedningen. Stella är medryttare på Meya på fredagarna och rider lektion på onsdagarna.

Fler medlemmar i styrelsen uppdateras inom kort.

Det här inlägget postades i USEK-Styrelsen. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *